Writing

Eén van mijn passies is het schrijven van geloofsopbouwende artikelen en bijbelstudiemateriaal.

Bij de voorbereiding op bijbelstudies en preken wordt vaak veel researchwerk gedaan waarvan maar een gedeelte ook daadwerkelijk kan worden gebruikt. In een preek of studie heb je nou eenmaal te maken met een beperkte spanningsboog en een tijdslimiet

Met het schrijven van boeken kun je veel meer kwijt en mensen helpen echt te gaan (schat)graven in het Woord van God. Zeker bedoeld om meer kennis te vergaren, maar vooral om je relatie met God te verdiepen. Het gaat er om Hem te leren kennen en meer en meer van zijn liefde en genade te gaan ontdekken. 

Om eerlijk te zijn ontbreekt het mij door alle andere werkzaamheden tot nu toe aan tijd en prioriteit om alles wat op de plank ligt klaar te maken en naar de uitgever te sturen. Als het allemaal lukt, zal in het voorjaar van 2023 het eerste boek verschijnen met als titel ‘Zie, Ik kom spoedig’. Dit boek hoort bij de gelijknamige YouTube studieserie en meer informatie hierover kun je lezen op zieikkomspoedig.nl.

ZIE, HIJ KOMT - ACHT STUDIEAVONDEN OVER HET BIJBELBOEK OPENBARING

Vanaf november 2020 is op diverse plaatsen in Nederland en België een achtdelige bijbelstudie over het bijbelboek Openbaring gehouden.

Wat heeft dit bijzondere bijbelboek te zeggen over de tijd waarin wij leven en wat wil God ons leren over wat nog komen gaat?
Het centrale thema van de Openbaring en daarmee ook de titel van deze serie was: ZIE, HIJ KOMT.
De acht studies zijn onder andere te bekijken op het YouTubekanaal van de Evangelische Gemeente Zaltbommel.

Op dit moment vinden de opnamen plaats van een 40-delige YouTube versie en wordt er geschreven aan een gelijknamig boek met als titel 'Zie, Ik kom spoedig'.
Meer over dit project kun je lezen op de website zieikkomspoedig.nl