Writing

Eén van mijn passies is het schrijven van geloofsopbouwende artikelen en bijbelstudiemateriaal.

Bij de voorbereiding op bijbelstudies en preken wordt vaak veel researchwerk gedaan waarvan maar een gedeelte ook daadwerkelijk kan worden gebruikt. In een preek of studie heb je nou eenmaal te maken met een beperkte spanningsboog en een tijdslimiet

Met het schrijven van boeken kun je veel meer kwijt en mensen helpen echt te gaan (schat)graven in het Woord van God. Zeker bedoeld om meer kennis te vergaren, maar vooral om je relatie met God te verdiepen. Het gaat er om Hem te leren kennen en meer en meer van zijn liefde en genade te gaan ontdekken. 

Om eerlijk te zijn ontbreekt het mij door alle andere werkzaamheden tot nu toe aan tijd en prioriteit om alles wat op de plank ligt klaar te maken en naar de uitgever te sturen. Maar begin november 2023 kon dan toch mijn eerste boek met als titel ‘Zie, Ik kom spoedig’ worden gepresenteerd. Dit boek hoort bij de gelijknamige YouTube studieserie en meer informatie hierover kun je lezen op zieikkomspoedig.nl. Het boek is ook via deze website te bestellen.

VANAF 3 NOVEMBER VERKRIJGBAAR
HET BOEK 'ZIE, IK KOM SPOEDIG'

Laat je meenemen in een ontdekkingstocht door het bijbelboek Openbaring. In veertig studies worden alle hoofdstukken (bijna vers voor vers) behandeld en toegepast op de tijd waarin wij nu leven. Voor meer informatie of om het boek te bestellen, ga naar zieikkomspoedig.nl.

Op YouTube is de gelijknamige serie te volgen en op de website kun je gespreksvragen en de bijbehorende PowerPointpresentaties downloaden.