Writing

Eén van mijn passies is het schrijven van geloofsopbouwende artikelen en bijbelstudiemateriaal.

Bij de voorbereiding op bijbelstudies en preken wordt vaak veel researchwerk gedaan waarvan maar een gedeelte ook daadwerkelijk kan worden gebruikt. In een preek of studie heb je nou eenmaal te maken met een beperkte spanningsboog en een tijdslimiet

Met het schrijven van boeken kun je veel meer kwijt en mensen helpen echt te gaan (schat)graven in het Woord van God. Zeker bedoeld om meer kennis te vergaren, maar vooral om je relatie met God te verdiepen. Het gaat er om Hem te leren kennen en meer en meer van zijn liefde en genade te gaan ontdekken. 

Om eerlijk te zijn ontbreekt het mij door alle andere werkzaamheden tot nu toe aan tijd en prioriteit om alles wat op de plank ligt klaar te maken en naar de uitgever te sturen. Als het allemaal lukt, zal in het voorjaar van 2023 het eerste boek verschijnen met als titel ‘Zie, Ik kom spoedig’. Dit boek hoort bij de gelijknamige YouTube studieserie en meer informatie hierover kun je lezen op zieikkomspoedig.nl.

ZIE, IK KOM SPOEDIG - TIEN STUDIEAVONDEN OVER HET BIJBELBOEK OPENBARING

Tijdens het seizoen 2022/2023 worden er in de Koningkerk te Haarlem tien studie(zondag)avonden gehouden over het bijbelboek Openbaring met als titel 'Zie, Ik kom spoedig'.

Per avond worden er vier korte studies gegeven en opgenomen ten behoeve van een 40-delige speciale versie voor YouTube. Meer over deze serie en hoe je je kunt aanmelden kun je lezen op de website zieikkomspoedig.nl

Eerder al werden er op diverse plaatsen in Nederland en België acht studieavonden over Openbaring gehouden. Deze serie met als titel 'Zie, Hij komt spoedig' is inmiddels ook op YouTube door duizenden mensen bekeken.