“Geef altijd het beste wat je hebt. Meer hoeft niet. Maar laat het vooral ook niet minder zijn!”

Eén van mijn passies is het schrijven van geloofsopbouwende artikelen en bijbelstudiemateriaal. Bij de voorbereiding op bijbelstudies en preken wordt vaak veel researchwerk gedaan waarvan maar een gedeelte ook daadwerkelijk kan worden gebruikt. In een preek of studie heb je nou eenmaal te maken met een beperkte spanningsboog en een tijdslimiet

Met het schrijven van boeken kun je veel meer kwijt en mensen helpen echt te gaan (schat)graven in het Woord van God. Zeker bedoeld om meer kennis te vergaren, maar vooral om je relatie met God te verdiepen. Het gaat er om Hem te leren kennen en meer en meer van zijn liefde en genade te gaan ontdekken. 

In mijn Ronduit-tijd heb ik een aantal basics geschreven. Korte bijbelstudies over verschillende thema's en gericht op jongeren. Je kunt hier een paar van deze basics lezen en als je wilt vrij gebruiken. Sinds 2010 schrijf ik ook voor de rubriek Eva's aanpak. Hierbij geef ik antwoord op vragen van lezers die gaan over geloofszaken. Je kunt hier een paar van deze vragen en het antwoord daarop vinden. 

© 2021 Grandia CPW - Realisatie door CommPro Automatisering
joor design