“Geef altijd het beste wat je hebt. Meer hoeft niet. Maar laat het vooral ook niet minder zijn!”

 

Marianne Grandia“Wanneer ik naar een spreker ga luisteren, is het mijn verlangen dat ik na afloop anders de zaal verlaat dan zoals ik er binnenkwam. Dit verlangen wordt bij een spreekbeurt van Wim altijd vervuld. Steeds opnieuw weet hij te raken, te bemoedigen, te troosten, aan te moedigen, te confronteren, te scherpen, uit te dagen en door dit alles heen je steeds dichter (of terug) te brengen bij onze machtige, maar ook liefdevolle en hemelse Vader en bij het Woord dat Hij ons gegeven heeft. Deze aanbeveling zou ik beslist net eender hebben geschreven als Wim niet mijn broer zou zijn. Blij met hem!”

Marianne Grandia – auteur en spreekster 

 

Andries Knevel"Hoe kan dat nu, dat je geboeid kunt luisteren naar de ene spreker, en dat een andere spreker, met een even goede boodschap je niets doet?". Ik kreeg onlangs deze vraag. En op dat moment dacht ik aan Wim Grandia. In EO verband heb ik hem veel horen spreken. Van de EO Jongerendag tot een heel kleine bijeenkomst. En altijd weer was hij in staat mijn aandacht te trekken en te houden. In onze beeldcultuur heeft het gesproken woord het moeilijk. Maar het kan wel! Wim heeft de ervaring en de passie om ook andere voorgangers te helpen om van hun preek of toespraak een indringend gebeuren te maken. Het Evangelie verdient dat."

Andries Knevel - presentator/programmamaker Evangelische Omroep

 

Nienke Westerbeek

"Ik ken Wim Grandia als een gepassioneerd mens en dat is heel prettig samenwerken. Toen wij nog bij de EO werkten hebben we met veel plezier aan de Gezinsdag gewerkt en bij Eva spreekt hij regelmatig en beoordelen de vrouwen zijn spreekbeurten altijd bijzonder positief. Wim is iemand die, juist door zijn levenservaring, ook tijdens het spreken echt en kwetsbaar durft te zijn en daarmee raakt hij de harten van vrouwen. De insteek van zijn spreken en schrijven is vaak creatief en verrassend en dat helpt om de Boodschap beter voor het voetlicht te krijgen."

Nienke Westerbeek - Directeur Compassion

 

 

© 2021 Grandia CPW - Realisatie door CommPro Automatisering
joor design