“Geef altijd het beste wat je hebt. Meer hoeft niet. Maar laat het vooral ook niet minder zijn!”


Cover EVA MagazineEVA Magazine - november 2014
Corien Oranje is jeugdboekenschrijver, blogger en nieuwsgierig op het onbeschaamde af. In Adam & Eva vraagt ze interessante Nederlandse mannen het hemd van het lijf. Deze keer is spreker, coach en schrijver Wim Grandia aan de beurt. 

Lees meer >

 

 

Cafe Grande

Groot Nieuws Radio - september 2014
In een aflevering van het radioprogramma Café Grande wordt Wim geïnterviewd door presentatrice Jorieke Frederikze over zijn keuze om te gaan starten met Grandia CPW. Het wordt een gesprek over passie, roeping, jongeren en levenslessen. Klik hier om het programma te beluisteren. 

 Artikel Uitdaging kleinUitdaging - augustus 2014
Een diepte-intervieuw door Sjoerd Wielinga over de jeugd van Wim, zijn tijd bij de EO, hoe hij aankijkt tegen de reformatorische en evangelische beweging in Nederland en wat het overlijden van zijn eerste vrouw Gees heeft gedaan met zijn geloof en zijn karakter.

Lees meer>

 

 

Jozua siteEvang. Gem. Jozua - juli 2014
Ter gelegenheid van zijn afscheid als voorganger van de Evangelische Gemeente Jozua in Dordrecht (29 juni 2014) wordt Wim geïnterviewd door Monique Boom over zijn voorgangerschap en wat hij daar van heeft geleerd. 

Lees meer >

 

 

Wim en Sonja NZOZ

Nederland Zingt op Zondag - april 2011
In een aflevering van het EO-programma Nederland Zingt op Zondag worden Wim en Sonja Granda geïnterviewd door ds. Gert Hutten over het verlies van hun partner en hoe ze door Gods genade door de pijn van het rouwproces heen mochten komen. Sinds 2011 zijn ze getrouwd en dankbaar voor het nieuw ontvangen geluk in hun leven. Klik hier om het programma te bekijken.

 

© 2020 Grandia CPW - Realisatie door CommPro Automatisering
joor design