“Geef altijd het beste wat je hebt. Meer hoeft niet. Maar laat het vooral ook niet minder zijn!”

 

Mijn naam is Wim Grandia (59), sinds 2014 eigenaar van Grandia CPW. Vanuit dit bureau worden diverse activiteiten aangeboden, zoals (s)preekbeurten, coaching, schrijven en trainingen. CPW staat dan ook voor Coaching, Preaching en Writing.

Tot 2014 ben ik voorganger geweest van de Evangelische Gemeente Jozua in Dordrecht en daarvoor vele jaren werkzaam bij de Evangelische Omroep. Hier mocht ik onder andere leiding geven aan het werk van de Ronduitclub met activiteiten zoals de EO-Jongerendag, de Ronduit Praiseavonden, de Thema- en 25+ conferenties en Ready to Marry?!

Vanaf januari 2017 ben ik parttime voorganger van de Evangelische Gemeente Berea De Maten in Apeldoorn. Daarnaast bestaan mijn werkzaamheden uit het coachen van lokale kerken en christelijke leiders (voorgangers, oudsten, etc.), het spreken in kerkdiensten en het verzorgen van bijbelstudies door het hele land. 

Op deze website kun je alles vinden over het activiteitenpakket van Grandia CPW. Wil je weten waar en wanneer ik spreek? Kijk dan even in de agenda, waar je ook meer informatie vindt over het uitnodigen voor een (s)preekbeurt. 

 

ZIE, HIJ KOMT! - ACHT STUDIEAVONDEN OVER HET BIJBELBOEK OPENBARING

Vanaf november 2020 hoop ik op diverse plaatsen in ons land te kunnen starten met een achtdelige bijbelstudie over het bijbelboek Openbaring. Wat heeft dit bijzondere bijbelboek te zeggen over de tijd waarin wij leven en wat wil God ons leren over wat nog komen gaat? Het centrale thema van de Openbaring en daarmee ook de titel van deze serie is: ZIE, HIJ KOMT! Lees hier alles over de inhoud, hoe deze studie ook in jouw kerk kan worden gehouden en waar en wanneer de studies gaan plaatsvinden. 

Coaching - Preaching- Writing

Coaching - Wil jij groeien? Als mens? In je werk, bediening of in hoe je je presenteert? Een coach helpt je om de juiste stappen te zetten...

Lees meer >

Preaching - Spreken vanuit het hart van God tot het hart van mensen. Dat is waar het in de preek of bijbelstudie om moet gaan...

Lees meer >

Writing - Eén van mijn passies is het schrijven van geloofsopbouwende artikelen en het ontwikkelen van bijbelstudiemateriaal...

Lees meer >


 

Zoek op deze website

zoeken >

Referenties

lees >

(S)preek - agenda

informatie >

© 2021 Grandia CPW - Realisatie door CommPro Automatisering
joor design